KILS OK REKOMMENDERAR SIGN

postad i Nyheter | 0

En av de klubbar som valde oss under 2019 var Kils OK. Så här kommenterar Sanna Skoog hur det varit att arbeta med oss på SIGN som ny leverantör. Sanna var även den som gjorde designen till klubbens nya kollektion. 

Vad fick er att byta klädleverantör till SIGN?

– De senate åren har några av våra killar i klubben blivit riktigt bra och fått gå upp på prispallen på tävlingar som SM flera gånger och i och med det har klubben gjort en liten satsning för att behålla de duktiga löparna vi har och därmed kände vi att vi behövde en uppgradering klädmässigt. Många har tyckt att vår tidigare leverantör varit lite dyr därför undersökte vi vad det fanns för bättre alternativ och fastnade för SIGN. Dessutom testade lite kläder och tyckte även att kvalitén verkade bra!

Vad var tanken med er nya design/look?

– Det var många svängar fram och tillbaka mellan oss i klädkommitén, styrelsen, elitgruppen och råd från er på SIGN innan vi bestämde oss. Tillslut behöll vi mörkblått som grund då vi haft det ganska många år nu och många känner igen oss som det. Dock plockade vi in en grön färg från vår logga, en färg klubben använde för många år sedan. Sedan ville vi ha en unik design och valde därför grankvisten som återfinns i vår logga som ett grafiskt element på magen och ryggen av kläderna. Från den togs även inspiration till ränderna på ärmarna för att få in ytterligare lite färg på plaggen.


Vad är ditt första intryck av kläderna från SIGN? Och vad tycker du om kläderna efter att ha använt dem en säsong?

– Mycket bra, trivdes i dem direkt och de har varit sköna att springa i hela säsongen. Alla har ju olika kroppsform och vissa kände från början att passformen inte var optimal för dem men nu tror jag även att de har hittat rätt bland alla varianter av plagg och storlekar som erbjuds. Många var från början lite skeptiska till att lägga pengar på en helt ny uppsättning plagg och beställde bara det mest nödvändiga, men vi har nu under hösten lagt ytterligare en beställning för att det var så många som ville ha fler plagg. Favoritplagget verkar vara tröjan i nättyg som vi också gjorde i en vit lite svalare variant. Dessutom har det efterfrågats skidkläder, lite andra specialplagg och även flaggor som vi också tagit fram genom SIGN. Så det måste ju vara ett bra betyg!

Hur upplever du kontakterna med SIGN Sport Sweden?

– Kontakterna har varit väldigt bra. Vi har fått snabba och bra svar och ni har varit väldigt tillmötesgående. Tröttnade inte ens på alla mail fram och tillbaka när vi skulle spika designen förra året, haha.

Skulle du rekommendera SIGN till andra klubbar?

– Verkligen. För det första känns det kul att stötta ett litet svenskt företag och sedan levererar ni även riktigt bra grejer. Självklart finns det utvecklingspotential med tanke på att företaget inte har så många år på nacken men å andra sidan så får man ett väldigt personligt och bra bemötande som är värt guld och som jag inte tror att man får hos större företag. Så Kils OK rekommenderar alla att välja SIGN ?

Vi tackar KILS OK och Sanna Skoog för den positiva responsen och ser fram emot ett fortsatt samarbete! Blir du nyfiken på vad vi på SIGN skulle kunna göra för just din klubb eller ditt företag? Tveka inte att kontakta oss på info@sign-sport.se för att få mer information