Martin Hammarberg, Designer

Martin bor i Falun och är kläddesigner på SIGN Sport Sweden och grafisk formgivare på Adshape AB sedan hösten 2015. Martin har ett stort engagemang i orienteringssporten och har varit inblandad i många arrangemang, bland annat tio stycken O-Ringen, SM i MTBO och flera mindre arrangemang. Martin har orienterat sedan barnsben och har tidigare jobbat i O-Ringens fasta organisation under 2011–2015.

Martin är före detta skidorienterare på landslagsnivå och har tagit flera internationella mästerskapsmedaljer, bland annat ett EM-guld och tre VM-silver. Även några SM-guld finns i prisskåpet. Tävlar för moderklubben Sundsvalls OK. Efter karriären har Martin startat arrangörsföreningen SK Smalspåret för att främja skidorienteringssporten.

Martin springer även lite orientering under barmarkssäsongen för klubben Malungs OK Skogsmårdarna.

Andreas Davidsson, VD

Andreas bor i Alfta och är VD på Adshape AB och har alltid många bollar i luften. Andreas driver sedan 2009 reklambyrån Adshape AB och webb-butiken lampspecialisten.se.

Andreas har orienterat i hela sitt liv och uppskattar att vara ute i skog och natur med vänner och familj. Som kuriosa kan nämnas att Andreas sedan 2009 tillhör det svenska landslaget inom orienteringsskytte och vet vad som krävs för att ställa in siktet rätt! Han har ett stort engagemang i orienteringssporten och ansvarar bland annat för hittat.nu i Hudiksvall och är väldigt engagerad i Alfta OK´s klubbverksamhet.

Vintern 2014 kom Andreas i kontakt med SIGN Sportswear då han letade nya kläder till klubben. Pris, kvalitet och bemötande hos SIGN i Bulgarien fick upp Andreas intresse för företaget och det dröjde inte länge innan Andreas gjort klart med rättigheterna för den svenska marknaden och bildandet av SIGN Sport Sweden. Han har sedan dess varit med och utvecklat produkterna, designar samt sköter kundkontakt och beställningar.

Stanimir Enchev, Ägare

stanimirStanimir skapade klädmärket Sign Sport under 2013 i hemlandet Bulgarien med ambitionen att skapa ett unikt företag för anpassningsbara tränings- och tävlingskläder.

– Som idrottare vill jag alltid känna komfort i mina träningskläder och dessutom vill jag ha en unik och distinkt design som skapar uppmärksamhet.

Det är Stanimirs målsättning med Sign.

– Efter ett halvårs hårt arbete kunde den första PRO shirt-tröjan presenteras som en del av vår unika kollektion.
Idrottare, vänner och människor visade stor uppskattning över den generella looken och känslan för våran PRO shirt och Dry-form-materialet. Motivationen för att fortsätta utveckla våra produkter och leverera högsta kvalitet stiger varje dag tack vare våra nöjda kunder. Alla våra produkter är framtagna med hjälp av idrottare som förstår de krav som ställs för bra träning- och tävlingskläder.

Julia Davidsson, Säljare

Julia bor i Södertälje men springer orientering för Ärla IF, Eskilstuna. Hon har orienterat i hela sitt liv och brinner för sporten.

– Den ger mig frisk luft, god hälsa och rejäla utmaningar.

Julia utövar även orienteringsskytte på landslagsnivå för hemmaklubben OK Klemmingen, Gnesta.

Julia är utbildad Frisör/Hälsopedagog, har en egen firma som heter Julias Hår och Hälsa där hon kan kombinera jobbet som säljare åt Sign Sport Sweden. Julia kommer gärna ut till klubbar och presenterar företaget, våra produkter och vad vi kan erbjuda just er, samt håller kontakt och tar upp beställningar.

– Har använt Sign Sports kläder sen februari 2015 och tycker de är fantastiskt bra, prisvärd och god kvalité. Jag kan varmt rekommendera dessa. Det är roligt att få vara med att testa och utveckla SIGN´s produkter när man har god erfarenhet av hur kläder kommer till bäst nytta.