SIGN Sportwear

SIGN Sportswear startade 2012. Tillverkar funktionella och ändamålsenliga kläder för orientering och löpning med EGEN DESIGN för klubbar och företag. ALL produktion sker i EU (Bulgarien) SIGN Sportswear har ca 20 anställda + återförsäljare i ca 10 olika länder. Fokus på kvalitet och komfort. 2 års garanti. Våra tryckfärger är godkända och innehåller inga farliga kemikalier. Materialet i många av våra kläder är dessutom certifierade av OEKO-TEX vilket vi är stolta och sätter stor vikt vid. OEKO-tex-certifieringen (Trygg Textil på svenska) innebär att materialen i kläderna inte innehåller hälsofarliga kemikalier som är skadliga för varken dig som använder dom, miljön eller de som framställer dom. Riktigt bra med andra ord!

Egen design

Alla våra kläder och produkter går att få i egen design. Minsta beställningsantal är 10 stycken, vilket gör SIGN till det perfekta valet även för den lilla klubben, laget eller kompisgänget. Varför springa i likadana kläder som alla andra? Sign yourself!

För klubbar

Vi erbjuder teamkläder för klubbar inom orientering och löpning. Tröjor, överdrag, tights och allt annat som kan tänkas önskas. Snart även skidor - håll utkik!

För företag

Vi erbjuder kläder till företag som vill profilera sitt varumärke på bästa sätt. Kanske ska ni delta på ett lopp? Varför inte passa på att marknadsföra er på bästa sätt. PR och nöjda medarbetare, samtidigt som ni förstärker team-känslan.

För grupper/lag

Kanske är du med i en träningsgrupp på fritiden eller på företaget? Profilera laget eller gruppen på bästa sätt. Minsta beställningsantal på våra produkter är endast 10 stycken, så vi kan profilera även mindre grupper.

Adshape AB

SIGN Sport Sweden ägs av Adshape AB, org nr 556834-8881. Företaget har sitt säte i Alfta, Gävleborgs län och har funnits sedan 2010. Adshape AB är verksamma inom reklam och e-handel och har tilldelads Bisnodes AA-kreditranking. En trygg partner med andra ord!