Testlöpare Anna Dahlgren Rosén, Järla Orientering

postad i Nyheter | 0

Vi på Sign Sport skulle vilja presentera vår testlöpare:

Anna Dahlgren Rosén som springer för Järla Orientering, är 18 år och bor i Gustavsberg, två mil öster om Stockholm. Jag studerar mitt sista år på orienteringsgymnasiet i Sandviken, vilket gör att jag spenderar mycket av min tid där. Orientering är det roligaste jag vet och jag tycker mycket om att träna och vill se hur bra jag kan bli. Jag har några små meriter som till exempel ett individuellt guld och silver på USM (lång/sprint) och en vinst på en SwedishLeague-deltävling i D18-klassen.

Jag tycker också om att friidrotta och har hållit på med det dem 10 senaste åren. Förutom träningen så tycker jag om att baka, laga mat, vara med familj och kompisar.

 

Här kan ni se hennes recension av Race singlet, dammodell:

Jag har testat Race singlet i dammodellen och är väldigt nöjd med den. Det bästa med linnet är att ryggen är nätad, vilket göra att det känns luftigt när jag springer. Passformen känns precis som det ska och framförallt är linnet väldigt snyggt! Tycker att linnet passar bra att träna/tävla i när det är varmt ute och varför inte på inomhusträningen också?!

 

sign_sport (1)

sign-sport (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna Da