Välkomna att besöka oss under Alfta Ösas tävlingar 4-6 juni

postad i Nyheter | 0

Vi kommer att vara på plats på ÖSA-träffens arena med ett demo/mässtält

Kom förbi hos oss och prata med oss samt titta och känn på våra kläder och produkter. Vi arrangerar roliga tävlingar för både barn och vuxna samt svarar på frågor för både befintliga och nya kunder.

Ett smakprov på vad vi kommer bjuda på:

  • Spurttävling med chans att vinna en kompass varje dag. Vi lottar ut 1 ex av vår egna, snabba kompass  till en lika snabb person, samt 3 övriga priser – varje dag. Vi plockar ut bäste spurtare ur följande grupper: D10-14, D16-20, D21-35, D40+, H10-14, H16-20, H21-35, H40+, Övriga (ÖM, insk, U-klasser). Varje gruppsegrare är sedan med i utlottningen av en kompass! Resultatet presenteras i vår monter på arenan så snart vi hinner. Pristagare för etapp 3 kommer vi posta till i efterhand.
  • Tipsrunda med utlottning av priser. En hederlig tipspromenad med frågor för både vuxna och barn. Finns uppsatt under lör-sön och vinnarna presenteras på måndagen och kan dom kan då hämta priser i vår monter. Vi lottar ut 5 buffar bland barnen och 3 10MILA-böcker bland de vuxna.
  • Designtävling- skissa en egen ”drömtröja”. Låt kreativiteten flöda! Bästa förslaget kommer att tryckas och sys upp. Vinnaren får såklart ett eget exemplar av tröjan när de är klara.
  • Kanske kan det även bli en skattjakt för barn- och ungdomar. Håll utkik i vår monter.

I montern kan ni även hitta våra kläder, som förhoppningsvis är intressant för de klubbar som är i behov av nya klubbkläder. Vi har en rad nyheter som tillkommit under 2016 och vårt dry form material samt delar av Överdraget S2 är Oeko-TEX- certifierat, vilket betyder att det är testat enligt Trygg textil för hälsofarliga ämnen. Ett riktigt bra betyg på våra material med andra ord!

Vi finns arenan/campingen, intill serveringstältet, där även målplatsen är för dag 1 och 3.
Missa inte att komma förbi! Välkomna!

BOKA TID:
De klubbar som förbokar en visning av kläder och konsultation- bjuder vi på fika.

 

DSC_0232 DSC_0234  DSC_0239DSC_0241