Vinterns skönaste kampanjer

postad i Nyheter | 0

Riktigt sköna plagg för alla i klubben eller företaget. Leveranstid cirka 2-3 veckor. 

Just nu har vi kampanj-erbjudande på två av våra riktiga storsäljare. Kampanjerna baserar sig på att ni får ihop 25 stycken och man kan säga att tryck/brodyr + valfria snören och zip-pullers då ingår i priset. Självklart går det att beställa även om ni inte får ihop 25 st i just din klubb eller på ditt företag (mot en extra kostnad). Vi har sålt både Lighter jacket och våra Hoodies under flera säsonger nu och de är mycket sköna plagg, som dessutom håller riktigt hög kvalitet över tid. Ni kommer inte bli besvikna! Det bästa av allt – vi hjälper er med design/tryck och skickar provkläder. Det enda ni behöver göra är att skicka ett mail till info@sign-sport.se redan idag för att få mer info. 

Vinterns skönaste jacka – fluffjackan Lighter jacket

Just nu finns det möjlighet att köpa en mjuk och bekväm fluffjacka som är både lätt och smidig, men samtidig skön att ha hela vintern.  Den svarta Lighter Jacket inklusive broddyr och med valfri färg på dragkedjebandet (Zippuller) gör att de passar de flesta klubbar och företag. Jackan finns i dam-, herr- och barn-modell. Frontfickor med dragkedja och två stycken öppna innerfickor. Huva bak (ej avtagbar)

Pris: 599:- vid beställning av minst 25 st. Ingen startkostnad. 

Alla priser är EXKL MOMS. 
Frakt 350 kr tillkommer. Leveranstid cirka 3 veckor. 
Vid 8000 stygn + 8 kr, 10 000 stygn +16 kr. 
Vid färre än 25 st tillkommer broddyr à cirka 60 kr/st.

Herrmodell till vänster och dammodell till höger.

Mjuka och sköna hood-tröjor till förening och företag

Under höst och vinter är det perfekt att ha en mjuk och skön hood-tröja att värma sig med. Vår hood-tröja finns i flera olika basfärger med möjlighet till eget transfertryck. Dessutom kan man välja mellan Changer (hel dragkedja och 2 fickor fram) eller Wrestler (ingen dragkedja och pungficka fram).

Snöret på tröjan är en detalj som kan förändra utseendet och göra designen mer unik. Det finns 11 färger att välja mellan och med eller utan ränder. Även stroppen på dragkedjan, Zip puller, finns också i olika färger vilket också kan förändra utseendet på tröjan.

Vid över 25 st går det även att kombinera de olika modellerna, tex 10 Wrestler och 15 changer. Ingen startkostnad. Alla priser är EXKL MOMS. 
Frakt 350 kr tillkommer. Leveranstid cirka 3 veckor. 
Vid färre än 25 st tillkommer broddyr à cirka 40 kr/st.Kampanjen inkluderar 1 st 1-färgstryck. Fler färger och fler tryck kan väljas till mot en kostnad.

Passa på att skaffa snygg och funktionella kläder till din förening eller ditt företag!

Produktblad Lighter Jacket

Produktblad Hoodie

Hör av er till Andreas Davidsson
info@sign-sport.se
070-425 47 94

Julia Davidsson 
julia@sign-sport.se
076- 557 45 57