Kläder i egen design ger sammanhållning till klubben eller kompisgänget

I rådande tider när tävling efter tävling ställs in är det kanske lätt att tappa hoppet. Tur att skogen och naturen finns kvar och vi kan bedriva träning, nästan som vanligt. Skapa en stark sammanhållning och tillhörighet genom att ha kläder som är snygga och att det syns att ni hör ihop. En knutpunkt som är extra viktig för alla människor i dagsläget.

För att se det från den positiva sidan finns det mer tid till att träna, inventera klädförråd och planera för nya inköp av klubbkläder.

Vi på SIGN kör på som vanligt och erbjuder kostnadsfria designförslag, provkläder och trevligt bemötande. Hör av er till oss för mer information: info@sign-sport.se

Är er klubb i behov av något nytt plagg så finns vi här för dig! Vi har allt inom löpning, orientering, cykel och längdskidor.
Vi har t.ex en unik defintionshållare som går att få i egen design och i färg som matchar er klubb. Eller sleeves till armarna som fungerar ypperligt vid väder som skiftar, dessa stoppas lätt i fickan om det blir för varmt.

Det är detaljer som gör det. Här ser ni våra sleeves som passar utmärkt vid cykling eller löpning.

Vi har även möjligheter att hjälpa till med profilmaterial såsom beachflags och handflaggor.
Beachflag är perfekt att ha vid tävling för att samla klubbmedlemmarna vid eller att skylta med vid t.ex arrangemang. Vid framgångar och besök på prisutdelningar är en handflagga bra att ha!

Vi kan dessutom ta fram enklare profilkläder om ni ska ha större volymer till ett event eller liknande. T.ex lite enklare t-shirtar med ett tryck på för att hålla koll på vilka som är funktionärer.

Funktionärerna för Obygdshelgen i profilkläder